Crkva može da pomogne da se otera virus iz gradova i naselja. Kao što se to radilo u istoriji većine naroda sveta kada je nailazila velika opasnost od virusa – zvonima. Zvona su zvonila širom Evrope kada je pretila kuga i kolera. Hronike kažu da je zaraženih bilo manje tamo gde su ona odjekivala. Zvona nisu bila stvar praznoverja već nepoznatog znanja da će vibracije ukloniti viruse.

Savremena vibraciona medicina je ustanovila da vibracije i oscilacije crkvenih zvona odbija viruse, bacile i druge patogene koji se prenose vazduhom, šireći zaraze i oboljenja. Staro i novo, samo su se složili oko namene zvona.

PREDLAŽEMO:

  – Zvona  ulivaju snagu i daju nadu ljudima – kaže  protojerej  Andrej Tkačov,poznati ruski propovednik i misionar koji je prošle godine  držao predavanja u Beogradu. – Zbog toga će naši monasi ponovo uzimati kanap u ruke i povlačiti ga sve dok zvuk  zvona ne dopre do neba i istera ovaj virus koji se okomio na nas.

 Svi stari narodi imali su zvono u svojim tradicijama, i niko ne zna kada se i kako ono pojavilo, gde je izliveno prvo zvono, pa ima onih koji smatraju da je ideja zvona stigla  „s one strane“ iskustva. Na neki čudan način  svi stari narodi su znali da zvona leče. Na Dalekom istoku i posebno na Tibetu i danas se zvonima leče ljudi, a svet je preplavila tehnika lečenja tibetanskim posudama, koje su zapravo male zvučne kutije. One stvaraju vibacije koje pozitivno deluju na nervni sistem, poboljšavaju rad mozga i srca. Vibracije leče, čiste misli od negativnih emocija i isceljuju dušu i telo.

– Svaka materija sačinjena je od molekula i atoma koji konstantno vibriraju i proizvode određeni zvuk – podučavali su dr Hilda Klark i  dr Redmond Rajf .-  Kada je materija čvršća, onda je potrebna niža frekvencija. U našem telu svi organi i ćelije vibriraju određenom frekvencijom. Kada bi ga zamislili  sa strunama , ono  bi ličilo na džinovski instrument sa bezbroj struna.

 Te strune divno zvuče kada su u saglasju i kada je čovek zdrav. Mnoge tehnike lečenja vibracijama u prvi plan stavljaju  nepovoljnost  stresa na “ telesne strune” . Slede loše energije, loša ishrana, zagađenje životne sredine.

zvonik bogoridice ljeviške u prizrenu

  Kada se u lečenju koriste vibracije zvona one ulaze u telo i putuju do svake ćelije. Zvuk otklanja blokade, opušta i pokreće samoisceljenje. Budući da je 70 odsto organizma sačinjeno od vode, zvuk brzo i lako putuje kroz njega.

 Šamani na istoku koristili su i drombulje za  prenošenje zvuka do unutrašnjih organa a naši pastiri su to radili pomoću frule. Nije tajna zašto su simfonijski koncerti  čudotvorni, zbog vibracija   instrumenata koji stvaraju zvuk.

 – Zvona naših ruskih bogomolja, kojih hvala Bogu ima, zvoniće  i svojim zvukom paraće nebo. Tako ćemo očistiti  prostor i vazduh od virusa koji  preti našim životima – kaže otac Andrej Tkačev koji  nije obustovio liturgije koje su veoma posećene ali je pozvao  vernike da ostanu kod kuće, ako se boje.

– Ako se čovek boji virusa, onda ne bi trebalo da dolazi u hram da se moli – kaže otac Tkačev.-  Neka ostane kod kuće i neka se kod kuće moli. Vidite kako su muslimani u gradu Moskvi  doneli rešenje da njihovi vernici ostaju kod kuće da se mole. Tako bi trebalo i pravoslavci, predostrožnosti radi. Zvona će zvoniti i donositi  čist vazduh i radost, a vama ostaje samo da budete duboki u svojoj veri.

   Do Oktobarske revolucije u  Carskoj Rusiji crkvena zvona bila su glavni doktor.  U to vreme, Rusija je brojala do sto hiljada  bogomolja koje su  zvonile u isto vreme i malo duže, pa se zvuk zvona  širio kao  koncentrični krugovi kamička bačenog u vodu i prelivao sa jednog na drugi. Na taj način nad Rusijom se stvaralo neprekidno moćno vibraciono polje, koje je kao šešir štitilo zemlju od velikih epidemija.

   Kad nešto mračno kuca na vrata, vreme je da se zvona oglase.

O.B.

bašta beograd biljke boje breza bubrezi crkva crna gora cvet dijabetes energija fitoterapeut hrana istorija jetra karcinom knez lazar kopriva koren kosa kozmetika koža krompir krv lek lečenje manastir med more nemanjići otrov pluća rak reuma slikar srbija srce travar ulje umetnost vino voda zdravlje zglobovi želudac

Prijavi se za tekstove
oblakbeli.com
oblakbeli

Postani član našeg kluba