Kristalna voda je jednostavna i u isto vreme čudesna voda koja nam pomaže da  se stabilizujemo, harmonizujemo i unutar sebe i  u spoljnom svetu.  Ona nas jača i budi našu uspavanu energiju i daje nam vodu koja je lekovita.

   Kristali stavljeni u vodu će svoje visoke i čisite vibracije preneti na vodu i promeniti joj svojstvo. Takva će voda biti očišćena od negativnosti koje je prikupila na svom dugom putu do nas, pamteći kroz  dugu istoriju sve kroz šta je prošla. Čiste vibracije iz kristala prenete na vodu povećavaju vibraciju vode koja zatim ulazi u nas dajući nam te vibracije. Telo koje takođe pamti prepoznaće vibracije i usvojiti ih kao svoje.

    Priprema kristalne vode koja donosi blagostanje, uklanja negativne sile i energije, stvara skladne, rasterećene i  uravnotežene odnose sa nama samima i okolinom, jedna je od najstarijih tajni ljudske civilizacije.

Mnogi narodi  u danvoj prošlosti koristili su kristalnu vodu za snagu. Stari Kelti su, recimo, kuvali u vodi devet komadića kristala, odlagali zatim tu vodu kao dragocenost i pili je devet dana zaredom. Tako su održavali zdravlje i energiju. Drugi su ostavljali kristale u izvore vode znajući da oni otklanjaju negativen energije, jačaju vitalnost i donose ravnotežu na svim nivoima.  

  Za spremanje kristalne vode najbolje je koristiti gorski kristal ili bilo koji drugi kvarc.  Kvarc je za energiju car među kristalima baš zbog osobine  da fokusira i usmerava energiju,  i pojačava frekvenciju vibracije  i dovodi čoveka u povišenu svesnost. 

   Za kristalnu vodu se mogu krosititi i drugi kristali kojima ne smeta boravak u vodu. Pre nego što upotrebite kvarc ili gorski kristal ili bilo koji drugi mineral, morate ga staviti 24 sata da odstoji u soli potpuno prekriven kako biste ga očistili. Zatim ga operite pod mlazom vode. Spreman je za upotrebu.

  Staklenu posudu napuniti najbolje izvorskom vodom i staviti čisti gorski kristal u nju, prekriti je i ostaviti na suncu od 1 do 12 sati. Kada završite sunčanje kristala, izvadite iz vode kristale i vodu pijte.

   Posle pravljenja vode od kristala stavite kristal da se napuni na suncu energijom. Dovoljna su mu dva sata da se napuni energijom sunca.

  Tako napravljenu vodu možete piti neograničeno. S vremena na vreme gorski kristal perite, punite energijom na suncu i pročišćavajte najbolje morskom solju ( ako nemate može i obična).

  Gorski kristal koga još nazivaju i dijamant za siromašne ima sposobnost punjenja i čišćenja drugih kristala. On može pojačati moć svih drugih kristala. Jedino ga nedijamant siromašnih

treba kombinovati sa citrinom.

  Ptravite vodu od gorskog kristala i bićete kao gorštaci zdravi, skladni i prirodni.  Uz to, blagostanje, čistota misli i skromnost pratiće vas sve vreme.

              B. Vukanović

bašta beograd biljke boje breza bubrezi crkva crna gora cvet dijabetes energija fitoterapeut hrana istorija jetra karcinom knez lazar kopriva kosa koža krv lek lečenje manastir med more nemanjići otrov pluća rak reuma slikar srbija srce travar tvrđava ulje umetnost vino voda voće zdravlje zglobovi čaj želudac

oblakbeli

Postani član našeg kluba

Prijavi se za tekstove
oblakbeli.com