Vera Bojičić, životni učitelj i tvorac neobičnih svetlosnih kapi zna da svaka biljka ima svoju savest. A kad nešto ima savest, to je vrhunska tvorevina, moćna grandiozna, čarobna. Odmalena je Vera Bojičić osećala da ima neku posebnu vezu sa biljakama.

 Umela je, kako kaže, da ih oseti svim svojim bićem, da uđe u njihovu suštinu i da iz njih izvuče najbolje. Ali, ona to nije radila pomoću uma i iskustva, nego se u svet biljaka upuštala najpre srcem. 

–  Svaku biljku koja mi je privukla pažnju ja sam uzimala i na taj način uzimala njenu svest – kaže Vera Bojičić. – Uzimala sam listić po listić svake biljke, jednostavno je jela i isprobavala je, pokušavajući da osetim njenu suštinu. Tako sam provela dobar deo svog života, sve dok  nisam počela da čitam šta nauka kaže, a kada sam shvatila da  se moje iskustvo sa biljkama i nauka zapravo ne razlikuju mnogo,prionula  sam na posao i počela da pravim svetlosne kapi.

   Svetlosne kapi Vere Bojičić zapravo su  ekstrakti biljaka oplemenjene svetlošću i energijom. Ili, kako kaže Vera, to je sama duša biljaka.

– Biljke se rastvaraju u alkoholu zato što je alkohol zadužen za svest – kaže. –  Alkohol ima moć da izvuče samu suštinu i svest biljke. Alkohol se, naravno, zloupotrebljava i to je druga priča. Ja govorim o njegovom suštinskom dejstvu na polju svesti.

vera bojičić i svetlosne kapi biljaka

   Vera Bojičić veruje da za svaku boljku ima leka u prirodi.

  – Ne kriju se biljke od nas, niti  sakrivaju znanje, nego se čovek udaljava od tog znanja i zatupljuje – kaže Vera. –  Ljudi neće da se potrude i da shvate, oni, generalno, ni za šta, osim za sticanje para i dobara, neće da se trude. Zato ne napreduju duhovno i emocionalno i zato ne vide lek za sebe i svoje bližnje u prirodi. Zato će manipulacije raznih vrsta carovati još dugo, dugo ovde.

  Vera Bojičić veruje da je bog zapravo slobodna volja. Upravo ta volja nju je odvela  ne samo u svest biljaka nego u svest i suštinu svega što nas okružuje.

– Slobodna volja, dakle Bog, mene je tako, kada mi je bilo potrebno, odveo na livadu, gde je bilo dosta biljaka. Bilo je to u vreme kada sam  razmišljala kako da pomognem  nekom mom bliskom da izleči astmu.  Razmišljam tako, kad pored mene biljka, sagnem se, uberem je, pojedem jednu, ostale ponesem kući. Kada sam pogledala koja je to biljka  vidim podbel, biljka baš za astmu i pluća. Onda je iskombinujem sa još dve, tri biljke koje su tako jake i napravim svetlosne kapi za  astmu – kaže naša sagovornica.

   Kombinujući tako najpre svoju intuiciju koja je odvela do određene biljke sa naučnom potvrdom, Vera je pravila svetlosne kapi za određene bolesti i stanja.Poslednje, iz njene bogate kolekcije, jesu super svetlosne kapi koje su izuzetno moćne i služe, generalno, za oporavak tela i uma.

 – Sačinjene su od pelina, žalfije, vranilove trave, kurkume…i još ponečega, a začinjene su svetlošću – otkriva  Vera.  

   Vera pomaže ljudima i u duhovnom razvoju, između ostalog  i kako da postanu slobodni.

– Sloboda je božanski dar dat ljudima i velika je grehota što  je naše društvo postalo robovsko društvo. Prvi korak ka slobodi je izlazak iz laži kojima je bremenit naš svakodnevni život, od reklama, lažnim predstavama blagostanja, predstavama koje okupiraju naše misli… Prvi korak je prestati lagati samog sebe, a onda i drugih. To se može trajno uraditi kada se donese odluka da se nijedna laž  nikada neće  izgovoriti. Ako to uspete, postaćete vlasnik  neverovatne moć koja oslobađa mozak od nepotrebnih misli – trajno. To je put ka sreći – otkriva Vera Bojičić.

                            O.B.

 

Najjače biljke

Duvan je biljka sećanja. Ja pušim i tako  održavam sećanje

 Žalfija je antibiotik i ona radi na reprogramiranju mikroba. 

Bobice su za regenraciju nervnog sistema. 

Šafran je zlatna biljka i on pomaže kod moždanih udara.  

 Vizije

  Dok sam imala vizije videla sam  razum kao nešto nevažno, nešto bez ugleda,  kako mlati praznu slamu, a srce je bilo nešto dragoceno, vredno, svetlost koja greje – kaže Vera.

Vidi još: Koja je bolja za zdravlje, indika ili industrijska konoplja?

bakterije biljke boje bolest breza bubrezi crna gora cvet depresija dijabetes energija fitoterapeut hrana jaja jetra karcinom knez lazar kosa koža lek lepota lečenje limun manastir med melem more muškarci nemanjići pluća potencija reuma slikar slikarka so srbija srce travar ulje umetnost uskrs vino voda zdravlje zglobovi

 • Vitamin A leči muški sterilitet
    Vitamin A, ako se pitate, učiniće čuda za vas ali ga morate imati. Čovek u dovoljnoj količini ne može da sintetiše nijedan  vitamin, a pojedine uopšte, pa se moraju unositi putem hrane. Budući da je hrana danas osiromašena – suplementi su gotovo obavezni. Doktor Vladislav Daničić, autor jedine knjige kod nas u oblasti vitamina, […]
 • Joga za dugovečnost
        Svako ko ima bar malo volje da učini nešto za sebe i svoje zdravlje – može da vežba jogu. Čak iako nemate para za instruktora, jogu možete da vežbate sami kod kuće.  Za to nije potrebna  gotovo nikakva oprema, tek jedna asura i dvadesetak minuta dnevno vežbe. Zauzvrat, joga će vam obezbediti: vitkost, jedrinu, […]
 • Plava, solarna voda najbolji iscelitelj
   Plava, solarna može da bude vaš najbolji lek I iscelitelj.  Probajte. Sve što vam je potrebno za ovu magičnu vodu jeste plava flaša. Nije bitno koje je nijanse.    Zašto plava ?   Zato što je plava  boja pete čakre,  i sve bolesti su povezane s petom čakrom. Plava voda, plava čakra   Peta, grlena čakra […]
 •  Milan Tarbuk, kapima protiv dijalize
     Lekovito bilje samo se doseljava u baštu Milana Tarbuka, travara iz Trstenice, kraj Obrenovca.  Jednostavno nikne u njegovoj bašti koja je postala pravo carstvo bilja, gde osim uobičajenih vrsta za obrenovački kraj  ima i smokve i masline i drugih primorskih biljaka. – Sami su se doselili medveđa šapa, kozja brada, artičoka, čuvarkuća i mnogi […]
 • Gamzigrad: predeo začaran istorijom
          Ko vidi  maketu Felix Romuliane (Gamzigrad) u zaječarskom muzeju – videće ovu kasnoantičku palatu i na samom lokalitetu. U titrajima majske vrućine pojaviće se  gamzigradske kule u svoj nekadašnjoj lepoti i  već sledećeg trena nestaće sa lica današnjice, i otploviti  u daleku prošlost kojoj pripadaju. U vreme pre hiljadu sedamsto godina, sagrađena […]
 • Nikola Đokić, srpski doktor džez bubnjeva u Ilinoisu
     Rasprodao je sve što je imao, kola, instrumente, ostavio je stalan posao, prijatelje i drage ljude da bi zakoračio na put promena koji vodi na – sledeći nivo. Sreća hrabre prati i Nikola Đokić, bubnjar iz Beograda stigao je u Ameriku, sa malo para i  velikim mogućnostima i postao ono što je želeo – […]

Prijavi se za besplatne tekstove

žena u džuingli

close
Prijavi se za besplatne tekstove
San

Ko čita, lepše živi