Lek od  smrti prave ruski monasi na Svetoj Gori samo  kada u prirodi nađu glavni sastojak.

 Glavni sastojak je cela pčela umrla prirodnom smrću. Poznato je da je sve od pčele lekovito: med, polen, matična mleč, saće, propolis, otrov iz žaoke koji se koristi u klinikama širom Rusije i sveta za lečenje neuralgija i drugih bolesti. Ali, cela pčela?!

Upravo ona je tajni sastojak drevnog monaškog leka koji monasima čuva zdravlje srca, krvnih sudova, želuca i imunitet  – generalno.

monaštvo na svetoj gori

 Recept se vekovima pravio u manastiru Sveti Pantelejmon, jedan od najvećih ruskih manastira. Poznatiji je i kao Rusikon. U njega je, inače, prvi došao Rastko Nemanjić ( Sveti Sava)  kada je hteo da se zamonaši. Car Dušan Silni je uputio dve zlatne bule ovom manastiru koje su pomogle da se obnovi. Koliko su Srbi nesebično pomagali braću Ruse vidi se tokom 15. i 16. veka kada su  u njemu monasi bili mahom Srbi . Čuvali su manastir da plamen ne ugasne. Pomagali su ga gospodar  Jovan Dragaš, kneginja Milica, knez Lazar, Brankovići, srpski patrijarh Spiridon. Tokom 18. veka ipak, bio je na izdisaju i proglašen je grčkim 1735. godine. Tek 1830. godine ponovo je postao ruski, kada je i obnovljen.

Prirodna smrt

 Čuvao je svoje tajne  poput leka od smrti koji tek sada dolazi do javnosti.

 Da bi se napravio lek od smrti potrebno je imati pčele umrle prirodnim putem. Nikako žive pčele, ili hemijom ubijene. Monasi na Svetoj Gori veruju da je  strašan greh ubiti pčelu koja se smatra najkorisnijim stvorenjem na planeti toliko važnim da bi bez pčele nestao i čovek.

Prema receptu koji seže u duboku prošlost, u srednji vek, koriste se pčele koje su nastradale prirodnim pojavama kao što je, recimo, zima koja zna da pokaže zube.

  Uginulo bratstvo pčela, monasi skidaju sa košnica i čuvaju kao najveću dragocenost. Neophodno je da pčele budu suve, ali ne presušene – kao što se to dešava leti. Ukoliko nisu dovoljno suve, prosuše se na 40 stepeni Celzijusovih.

  Recept se priprema tako što se suve pčele ( 100 g ) stave u jednu plastičnu flašicu i  preliju se alkoholom od 96 procenata. Toliko da pčele utonu u alkohol.

sveti pantelejmon

  Ova neobična mešavina se ostavi da stoji mesec dana. Ali, recept nije gotov, potrebno je napraviti sastojak sa kojim se on meša.

Lek od smrti

  Za to je potreban propolis, med, polen i malo svete vode.

 Dva komada propolisa, veličine oraha, se rastvore u pola čaše  alkohola od 96 procenata. Ostavi se nekoliko dana da se  propolis rastvori u alkoholu. Zatim se procedi.

  Uzme se, zatim, med i meša sa polenom. Monasi u ovom ruskom manastiru koriste zimski med, budući da je on zdraviji i pogodan za dijebetičare. Njega pčele prave u malim količinama i veoma je dragocen. (Umesto zimskog, naravno, može da se koristi bilo koji pravi med).

  Oko 100 g, pomeša se sa istom količinom polena i kapne se dve tri kapi vode sa nekog čudotvornog izvora.

 U tu smesu, dodaje se proceđeni propolis.

lek od smrti

 Lek je gotov i spreman za upotrebu tek kada se  procede pčele koje su stajale u alkoholu 30 dana. Rastvor se dodaje  smesi. Sve se dobro  izmeša i – lek je gotov.

  Koristi se po pola kašičice ujutru i uveče. Ne treba uzimati veće doze, jer monasi kažu da sve što je obimno nije dobro za čoveka. Malo i češće je dobro za organizam i bolje se usvaja.

 Ovaj recept čuva celo telo. Kada su srce  i krvni sudovi dobro, kada je zdrav želudac i imunitet koji je glavni štit čovekov od svih loših uticaja – onda nema bolesti.

 Sa ovim drevnim receptom, kažu monasi, nema smrti. Ili, možete da živite koliko hoćete.

O.B.

Vid još: Biljka koja pobeđuje svaku bolest

afrodizijak alkohol bakterije biljke breza bubrezi cvet dijabetes EM tehnologija energija hrana imunitet jabuka jetra kacudžo niši karcinom koža lek lepenski vir lečenje limun lovor med melem mikroorganizmi miris muškarci nemanjići oči pluća podmlađivanje potencija rak reuma slikar slikarka so srce sterilitet travar vitamini voda zdravlje želudac žene

close

Prijavi se za tekstove u sanduče

Anri Ruso

Uvek možeš da se odjaviš

Prijavi se za tekstove u tvoje sanduče

Anri Ruso
Ko čita-lepše živi

Uvek možeš da se odjaviš