Plava, solarna može da bude vaš najbolji lek I iscelitelj.  Probajte. Sve što vam je potrebno za ovu magičnu vodu jeste plava flaša. Nije bitno koje je nijanse.

   Zašto plava ?

  Zato što je plava  boja pete čakre,  i sve bolesti su povezane s petom čakrom.

Plava voda, plava čakra

  Peta, grlena čakra je i centar moći,  mesto koje omogućava da se  energija iz viših sfera se kreće do nižih. To je ujedno prvi centar viših frekvencija.

Ona ima snažan uticaj na um i odluke. Plavo nebo i more donose smirenost, a smirenost moć, razne vrste  moći, plava je simbol vere, istine. Generalno plave boje I plave stvari čine da se osećamo dobro.

.

  Plava solarna voda je postala  popularna kroz hoponopono, drevnu havajsku tehniku. Ona čisti programe koje iznova ponavljamo, izlečuje blokade i rane, vraća nas u čisti početak bez negativnih misli.

 Ona nas ispunjava pozitivnošću, mirom i ljubavlju.

Voda za sve

  Plavu, solarnu vodu mogu piti svi, i deca i stari, i bolesni i zdravi.

I još po nečemu veoma snažnom je poznata plava boja i plavo svetlo.  Ona ima moć da spreči negativne misli i da utiče na ljude i spreči ih da počine samoubistvo

   Policija je u nekim evropskim gradovima je instalirana plavu rasvetu u mračnim i opasnim kvartovima gde ima dosta kriminala i rezultat je bio fenomenalan: stopa kriminala je dramatično opala.

   Železničke kompanije u Japanu su takođe uvele plava svetla na mestima gde su se često dešavala samoubistva i  broj samoubistava ne da se smaanjio nego je u potpunosti nestao.

  Plava boja deluje i kod neuroloških bolova, jača štitinu žlezdu i obnavlja živce.

plava voda se lak pravi potrebna je samo plava flaša

  Kako napraviti plavu solarnu vodu?

   Pravi se jednostavno. Plava flaša se napuni vodom, bilo bi poželjno izvorskom, ali šta je tu je, bilo kakvom, i  ostavi na suncu između 1 i 12 sati.

   Ako je ostavite duže, onda će dobiti slatkasti ukus, ali samo to jer će svojstvo zdrave vode biti i dalje jako. Ako nema sunca, onda se voda može staviti ispod sijalice.

   Jedino je važno da poklopac, čep, zatvarač ne bude metalni . Jednostavno, tu vodu možete poklopiti običnim lanenin platnom.

Voda puna života

     Kada napravite zdravu plavu, solarnu vodu, pijte je što više. Njen ukus će biti fantastičan i  teraće čak i one koji ne vole da piju vodu da se bukvalno njome nalivaju.

   Što je više pijete, to je bolje po vas. Naša svaka ćelija će prepoznati  moć plave vode i vapiće za njom.

    Posebno obavezno pijte plavu vodu kada sprovodite čišćenje svog organizma ili određenih delova tela.

    Ako imate plavu vodu dovoljna je jedna jedina njena kap da ostalu mrtvu vodu učini lekovitom i životnom.  Samo kap plave vode stavite u „ česmovaču“ i ona će dobiti svojstva plave, solarne vode.

    Pijte je, kuvajte jela u njoj, zalivajte cveće, masirajte svoje telo, kosu,  osvežavajte prostrije, odeću, kupajte se njome, prskajte svoje kućne ljubimce…Dovoljna je jedna kap plave solarne vode za sve ove akcije. Jedna kap i vi ste obezbedili sebi zdravlje i život. 

                          O.B.

bašta beograd biljke boje breza bubrezi crkva crna gora cvet dijabetes energija fitoterapeut hrana istorija jetra karcinom knez lazar kosa kozmetika koža krv lek lečenje manastir med more muzika nemanjići otrov pluća rak reuma slikar srbija srce travar tvrđava ulje vino voda voće zdravlje zglobovi čaj želudac

oblakbeli

Postani član našeg kluba

Prijavi se za tekstove
oblakbeli.com