Ženski čaj od tri trave, smiruje hormone, kažu fitoterapeuti. Malo upornosti i strpljenja, vere u prirodu i nevere u veštačke hormone i sve će se brzo smiriti i postaviti na svoje mesto.   Jedan od najboljih čajeva koji će pomoći nežnijem polu da uravnoteži hormone i dovede ih u normalno stanje jeste čaj od tri vrste biljaka. Potrebno vam je :

100 g sušenog cveta deteline

 50 g suvog cveta kantariona

 50 g suvog lišća crne ribizle

  Biljke se usitne, dobro izmešaju i stave u teglu. Čaj se priprema tako što se 1 kašičica biljne mešavine prelije sa 2 dcl vrele vode, poklopi i ostavi da odstoji 5 minuta. Zatim se procedi i odmah, dok je još topao- popije.

  Čaj od ove biljne mešavine pije se samo jednom tokom dana, što damama koje nemaju naviku da spremaju čaj više puta dnevno,ipak, znantno olkašava upotrebu.

O.B.

bašta beograd biljke boje breza bubrezi crkva crna gora cvet dijabetes energija fitoterapeut hrana istorija jetra karcinom knez lazar kosa kozmetika koža krv lek lečenje manastir med more muzika nemanjići otrov pluća rak reuma slikar srbija srce travar tvrđava ulje vino voda voće zdravlje zglobovi čaj želudac

oblakbeli

Postani član našeg kluba

Prijavi se za tekstove
oblakbeli.com