Šampon za kosu u kućnoj izradi prava je vitaminska bomba za  oštećenu kosu. Priprema se jednostavno, nije skup, a već nakon nekoliko pranja primetićete da vam ne opada više, da je sjajnija i , jednostavno, jača i lepršavija.Što je još važnije, ako ste pobornik zdravog pristupa životu, prijaće vam pomisao da ste napravili sami šampon za kosu od sastojaka koje ste vi izabrali izmešali i bez gomile štetnih sastojaka koje se pominju u deklaraciji poznatih šampona.

šampon za kosu

Koža glave upija sve ono što nanensete na nju, jednako kao i koža tela. Poenta je da se kosa opere što manje štetnim šamponom. Ne moramo baš sve loše da unesemo u organizam. Ili, bar se možemo potruditi da se zaštitimo od hemikalija. I mi i okolina. Svaki put kada koristimo hemiju, setimo se da ona odlazi u naše reke i vode i da tamo trajno ostaje.

  Priprema:

– Šampon od koprive (običan litarski)
– Pantenol 100 ml (vodeni rastvor)
– Kapi od koprive 30 ml (1 bočica)
– AD kapi, 30 ml vodeni rastvor (1 bočica)
– Ricinus ulje 50ml
– Dve ampule vitamina B

  Sve navedene sastojke  dobro izmešati. Koristiti po potrebi.Bićete zadovoljni što vam se kosa sjaji a posebno što ste to postigli vlastitim receptom.

O.B.

Vidi još:Naši najslađi neprijatelji

bašta beograd biljke boje breza bubrezi crkva crna gora cvet dijabetes energija fitoterapeut hrana istorija jetra karcinom knez lazar kopriva koren kosa kozmetika koža krompir krv lek lečenje manastir med more nemanjići otrov pluća rak reuma slikar srbija srce travar ulje umetnost vino voda zdravlje zglobovi želudac

Prijavi se za tekstove
oblakbeli.com
oblakbeli

Postani član našeg kluba