Ruski lek za mladost produžava život.

Od kada je nastala civilizacija  postoji težnja da se živi duže. Hiljadama godina unazad, čovek je tragao za eliksirom koji će mu obezbediti večnu mladost. Tažili su  ga  svuda, u hrani, piću, predmnetima, molitvama, vradžbinama…

 Ruska narodna medicina propagira jedan recept  za koji tvrde da  oni koji ga primenjuju  bar dva puta godišnje u kurama od po 45 dana – bez sumnje zgledaju mnogo mlađe.

O Ivan čaj, ruski lek za sve bolesti

O Koren sibirskog jelena za muškarce

 Ali uporedo  sa receptom koji donosi mladost organizma i spolja i iznutra, jeste, po ovom receptu, obaveznma upotreba čaja od korena đumbira – svakodnevno, dok traje kura.

  Ruski lek za mladost  je napitak sastavljen od sastojaka koje svakodnevno upotrebaljavamo. To su med, limun i maslinovo ulje.

ruski  lek za mladost

 Potrebno je:

100 ml limunovog soka

200 g meda

50 ml maslinovog ulja ( hladno ceđenog)

 Sve ovo dobro izmešati i ostaviti u staklenoj posudi. Uzimati   tri puta dnevno, petnaest minuta  pre jela.

  Kuru podmlađivanja pomoću ovog eliksira trebalo bi sprovoditi dva puta godišnje. Na proleće i na jesen, kada se inače čisti organizam. Najbolje u martu i oktobru. Kura traje  45 i oni koji su probali ovaj eliksir mladosti, potvrđuju njegov  naziv koji deluje prilično pretenciozno.

 Trebalo bi biti uporan. Rezultati će se sam pokazati. Eliksir deluje na organizam krepeći ga, očvršćujući  njegove vene i kapilare, i spolja, dajući koži zategnut izgled. Ruski lek za mladost stvarno radi, tvrde oni koji su bili uporni.

Bratislava Vukanović

Vidi još: Koren za muškarce

afrodizijak bakterije biljke boje bolest breza bubrezi crkva crna gora cvet depresija dijabetes dinastija drvo energija fitoterapeut hrana jetra karcinom koža lek lepota lečenje limun manastir med melem mladost more muškarci nemanjići pluća potencija reuma slikar slikarka so srce travar ulje umetnost uskrs vino voda zdravlje

Prijavi se za besplatne tekstove

žena u džuingli

close
Prijavi se za besplatne tekstove
San

Ko čita, lepše živi