Ruski lek za mladost produžava život.

Od kada je nastala civilizacija  postoji težnja da se živi duže. Hiljadama godina unazad, čovek je tragao za eliksirom koji će mu obezbediti večnu mladost. Tažili su  ga  svuda, u hrani, piću, predmnetima, molitvama, vradžbinama…

 Ruska narodna medicina propagira jedan recept  za koji tvrde da  oni koji ga primenjuju  bar dva puta godišnje u kurama od po 45 dana – bez sumnje zgledaju mnogo mlađe.

 Ali uporedo  sa receptom koji donosi mladost organizma i spolja i iznutra, jeste, po ovom receptu, obaveznma upotreba čaja od korena đumbira – svakodnevno, dok traje kura.

  Ruski lek za mladost  je napitak sastavljen od sastojaka koje svakodnevno upotrebaljavamo. To su med, limun i maslinovo ulje.

ruski  lek za mladost

 Potrebno je:

100 ml limunovog soka

200 g meda

50 ml maslinovog ulja ( hladno ceđenog)

 Sve ovo dobro izmešati i ostaviti u staklenoj posudi. Uzimati   tri puta dnevno, petnaest minuta  pre jela.

  Kuru podmlađivanja pomoću ovog eliksira trebalo bi sprovoditi dva puta godišnje. Na proleće i na jesen, kada se inače čisti organizam. Najbolje u martu i oktobru. Kura traje  45 i oni koji su probali ovaj eliksir mladosti, potvrđuju njegov  naziv koji deluje prilično pretenciozno.

 Trebalo bi biti uporan. Rezultati će se sam pokazati. Eliksir deluje na organizam krepeći ga, očvršćujući  njegove vene i kapilare, i spolja, dajući koži zategnut izgled. Ruski lek za mladost stvarno radi, tvrde oni koji su bili uporni.

O.B.

Vidi još: Koren za muškarce

close

Prijavi se za tekstove u sanduče

Anri Ruso

Uvek možeš da se odjaviš

Prijavi se za tekstove u tvoje sanduče

Anri Ruso
Ko čita-lepše živi

Uvek možeš da se odjaviš