Nenad Panić, travar iz Loznice, veruje da se može pomoći najtežim bolesnicima. Pomogao je svojevremeno sam sebi i izlečio svoju  jetru koju je bio zahvatio karcinom. Zbog toga ima parvo da kaže da je moguće izbavljenje od jedne od najstrašnijih bolesti koja može da zadesi čoveka.

   Učinio je to pomoću nekoliko sasvim prirodnih stvari. Pio je surutku, koristio koprivu, caricu među biljkama, kako voli da kaže,  prečicu takođe, koja je najvažnija naročito za teška oboljenja jetre.

   Kada su mu lekari  saopštili da boluje od raka jetre u poodmaklom stadijumu, bio  je u neverici. Još su mu kazali da je otpisan slučaj, jer je karcinom dosta toga zahvatio. Sabrao je svoje misli I snagu I  započeo borbu sa opakom bolešću.  Istovremeno je čitao,  upoznavao se sa bbiljkama, tražio pravu literaturu, obilazio  manastire i na kraju došao do kombinacije trava koje su mu spasile život.

 Posvećen potragom za lekom za sebe, napustio je posao saobraćajnog policajca i posvetio se biljkama i novom učenju.

   -Pročitao sam mnoštvo knjiga, a nekim čudom, samo su mi određeni recepti upadali u oči i njih sam izdvajao- govori Nenad Panić.- Počeo sam i da sanjam recepte koji bi se nakon provere pokazali kao pravi i delotvorni. Pio sam sto dana kombinaciju čajeva za karcinom jetre. Odem na kontrolu, a doktor ne može da veruje.  Kaže, da li je moguće, tvog kancera na jetri više nema!

    Kolega policajac mi posle toga dovede svoju kćerku koja je bolovala od leukemije. Mala je, hvala bogu, posle mojih trava, živa i zdrava. To su bili jaki motivi da nastavim dalje i potpuno se posvetim fitoterapiji.

   Panić koristi drevne recepte. Prastaro znanje uzima za podlu I nadograđuje. Kaže:

–  Moji recepti nisu mlađi od 800 godina. Naravno, u svim tim mešavinama ima i mog umeća i kreativnosti.

Nenad Panić travar iz loznice leči karcinom

  Uporedo sa njegovim receptima, sporovodi se poseban režim ishrane. Gazirana pića, prženo meso i alkohol se izbacuju iz upotrebe. Uvodi se surutka, kopriva, prečicu  kao najvažnije.

   Nenad pravi biljne mešavine koje pomažu kod oboljenja slezine, dojki, creva, kože, testisa, ciroza i drugih bolesti jetre, leukemije, limfnih žlezda, želuca, bubrega, štitne žlezde, tumora, oboljenja materice, jajnika, jezika…

   Čak ume i da raspozna na osnovu lokacije bola ispod rebara,  pšta je u pitanju.  Ako se bolovi sa desne strane javljaju pre podne, to je znak da sa pankreasom nešto ne valja, a ako na tom mestu zaboli oko podne, obolela je žuč. Večernji i noćni bolovi na gornjoj desnoj strani trbuha, kombinovani sa gušenjem, upozoravaju da je bolest napala jetru.

  Bori se sa raznim bolestima Nenad Panić ali pomaže i pušačima. Njegovom terapijom se štetnost pušenja smanjuje na 5-10 odsto što pušače štiti od teških oboljenja pluća. Njegova terapija se koristi  svakih deset godina i traje šest meseci. Pije se po šest šolja čaja dnevno, ispiraju se usta, a mesec dana se koriste kupke i tinkture.

Panić ima i fito-program za sportiste kojim se povećava fizička snaga i izdržljivosti, psihomotorne sposobnosti bez doping sredstava.

Nenad je osmislio preparat za sigursan seks. Njegovo ulje na bazi lekovitog bilja stopostotna je zaštita za seksualno prenosive bolesti. Tretira se muški polni organ, a istovremeno se i kod žena uništavaju uzročnici polno prenosivih bolesti.

I.Marić

bašta beograd biljke boje breza bubrezi crkva crna gora cvet dijabetes energija fitoterapeut hrana istorija jetra karcinom knez lazar kopriva koren kosa kozmetika koža krompir krv lek lečenje manastir med more nemanjići otrov pluća rak reuma slikar srbija srce travar ulje umetnost vino voda zdravlje zglobovi želudac

Prijavi se za tekstove
oblakbeli.com
oblakbeli

Postani član našeg kluba