Negativna energija može sasvim da nas upropasti. Da se to ne bi dogodilo, najbolje je da je zatremo u samom startu. Bez obzira da li potuče od nas ili nam je drugi odašilju.

   Za to postoje stare metode. I čovek u dalekoj prošlosti suočavao se sa „ smaračima“  koji su mu crpeli energiju i sa samim sobom. Najstarija šamanska tehnika uči nas glavnom pravilu bionergetske zaštite:  sledite svoj instikt.

Ako je izvor negativnog delovanja unutar nas samih, a to se dešava kada sami stvaramo negativno polje od dobijenih informaciju iz medija, slušajući mračne ljude ili svađe, onda  treba da se fizički iscrpimo.

 Odličan efekat  daje težak fzički rad, trčanje, hladan tuš, sauna i kupanje u rekama ili moru. Sve ovo aktivira procese metabolizma u organizmu, bodri i stvara dobru energetsku zaštitu.

  Muškarci skidaju negativnu energiju cepanjem drva, kopanjem ili igraju fudbal a žene razbiju par tanjira, čisite stan ili jednostavno šetaju.

 Često vas neko iznervira i vi ne možete naglo da ga napustite i odbranite se od njega.

  Staro šamansko pravilo kaže da svoj osećaj diskomforta prebacite na drugoga. Zamislite sebe na mestu čoveka koji vas „davi“, zamislite kako ste mu preneli osećaj strašnog umora. Dok uživate u tome posmatrajući kako se „ davitelj“ umara, vi počnite da zamišljate kako bi lepo bilo prošetati, popiti kafu, pojesti neki kolač.

  Ovaj način odbrane od vampira je efikasan ali ga ne treba zloupotrebljavati. Upotrebljavajte ga u krajnjim slušajevima. Pamtite da vam ovaj čovek nije uradio ništa loše osim što vas je „ davio“.

energetski vampiri

  Kad se nalazite u društvu  svadljivog, neprijatnog čoveka, prekrstite prste. To je  najprimitivniji metod zatvaranja kontura biopolja.

  Svoje moćno biopolje možete da zatvorite pukim prekrštavanjem ruku i nogu. Za potpuno zatvaranje svog biopolja, kada su vampiri oko vas jaki,  podignite ruke i polako ih sastavite iznad glave. Desiće se potpuno zatvranje energetskog polja u koje niko i ništa ne može da prodre.

Možete sjedinite najpre kažiprste ruku, zatim palčeve, a ondai  ostale prste.

Važno je naučiti  da zatvarate biopoljnu konturu ranije, ne čekajući da vam neko napravi negativno polje. Ovo je metoda i za povećanje energetskog imuniteta.

 Moćna zaštita od energetskih vampira je ćutanje. Ne kaže se bezveze da je ćutanje zlato. Onaj ko ume da ćuti uopšte ili u pravi čas, već se nalazi na pola puta do energetske ravnoteže.

Za zaštitu od energetskih vampira najmoćniji je zemljani lonac.

 On omogućava da  u sebi skoncentrišemo energiju, ne menjajući se. Pozitivna energija nalazi izlaz iz lonca,  a negativna ne može da u njega uđe.

 U tom slučaju treba zamisliti čoveka koji vam donosi patnju, kako sedi usred  zemljanog lonca. Zamislite kako mu je tamo nezgodno i kako ne može da utiče na okolinu. Osećaj unutrašnjeg diskonforta nateraće ga da zaboravi sve, sem težnje za vlastitom duševnom ravnotežom.

Uvek pamtite jednostavnu istinu. Nikada ne radite drugome ono što ne biste voleli da rade vama. Ako tako postupate, sva je prilika da vas niko nikada neće zamišljati zarobljenog u zemljanom loncu.

I.Perić

bašta beograd biljke boje breza bubrezi crkva crna gora cvet dijabetes energija fitoterapeut hrana istorija jetra karcinom knez lazar kopriva koren kosa kozmetika koža krompir krv lek lečenje manastir med more nemanjići otrov pluća rak reuma slikar srbija srce travar ulje umetnost vino voda zdravlje zglobovi želudac

Prijavi se za tekstove
oblakbeli.com
oblakbeli

Postani član našeg kluba