Krompirova voda topi kamen iz žučne kese, tvrdi ruski narodni lekar Genadij Petrovič  Malahov. I to ne samo da će pomoći kod rešavanja ovog problema već će usput lečiti i jetru i  i pomoći kod vodenih bolesti.

Da imate kamen u žuči, nažalost, saznaćete po bolovima. Glavni simptomi kamena u žuči su prilično jaki bolovi u desnoj poodrebrici sa refleksnim bolom u desnoj lopatici. Nekada  praćeno povraćanjem, drhtavicom, povišenom telesnom temperaturom. Kada se fizički napipa mesto gde je jetra, oseti se bol. Napadi mogu da traju od nekoliko sati do nekoliko dana.

  U takvim situacijama možemo da pokušamo sebi da pomognemo. Genadij Petrovič  Malahov kaže krompirova voda i preporučuje sledeći recept.

  Uzeti 1 kilogram krompira, dobro ga oprati i kuvati u poklopljenoj posudi sa ljuskom u 6 litara vode. Kada voda proključa, smanjiti i kuvati još par sati na tihoj vatri, sve dok se krompir u potpunosti ne raskuva. Zatim ga izgnječiti, sa dodatkom malo soli, i od njega naprvaiti tečni pire. Ostaviti preko noći da se ohladi.

 Tokom noći će se pire slegnuti na dno a voda  će isplivati gore. Pojaviće se oko 3 litre vode, nju  izlijte u tegle i dobro ih zatvorite.  Pire se po ovom receptu ne koristi.

 Upotreba:

  Uzimati po 2 kašike krompirove vode 3 puta dnevno na 30 do 40 minuta pre jela. Tako činiti 40 dana.

Vredi probati. Bolje i to nego požuriti pod nož.

Irina Perić

afrodizijak bakterije biljke boje bolest breza bubrezi crkva crna gora cvet depresija dijabetes dinastija drvo energija fitoterapeut hrana jetra karcinom koža lek lepota lečenje limun manastir med melem mladost more muškarci nemanjići pluća potencija reuma slikar slikarka so srce travar ulje umetnost uskrs vino voda zdravlje

Prijavi se za besplatne tekstove

žena u džuingli

close
Prijavi se za besplatne tekstove
San

Ko čita, lepše živi