Kozirjevljevo ogledalo omogućava onome ko boravi u njemu da sagledava prošlost, buduućnost i sadašnjost.

  Bar tako je tvrdio njen tvorac, ruski naučnik, astrofizičar Nikolaj Aleksandrovič Kozirjev pre gotovo osamdeset godina. U eksperimentima koje je tada sproveo, Kozirjev je dokazivao da udubljena ogledala fokusiraju različite vrste zračenja, omogućavajući onome ko boravi u njima da se misaono teleportuje.

 Takodje, tvrdio je da se prošlost, sadašnjost i budućnost dešavaju na istom nivou i da egzistiraju zapravo paralelno.

  Po originalnoj hipotezi astrofizičara Kozirjeva, vreme je jedana od osnovnih formi energije kosmosa koja uređuje sve u vasioni. Naime, energija vremena je i „gorivo“ za naše Sunce i druge zvezde. Vreme ima različitu gustinu i biva različito po kvalitetu. Može se širiti i skupljati, može biti srećno, a može biti i tragično. Ona se rasprostire kosomosom i ima pravac i gustinu

 Takvo jedno mistično ogledalo u kojima se dešavaju neobične stvari, postavljeno je u Međunarodnom centru za istraživanje nasleđa Nikole Tesle, u Beogradu.

– Proslavljeni ruski reditelj i autor filma o Nikoli Tesli Vitalij Pravdivcev, koji se bavio istraživanjem Kozirjevljevog naučnog rada, poklonio je našem Centru originalni projekat Kozirjevljevog ogledala na osnovu koga smo mi napravili ogledalo – kaže Milka Kresoja, jedan od osnivača ovog Centra.

Nikolaj Aleksandrovič Kozirjev, astronom i astrofizičar, rodjen je 2.septembra 1908. god u Sankt Petersburgu. Otac – rudarski inženjer Aleksandar Andrianovič Kozirjev, plemić. Majka – Julija Nikolajevna, potiče iz stare trgovačke porodice. Od 1928. godine radi u glavnoj astronomskoj opservatoriji SSSR-a u Pulkovu. Tokom 1934. objavio je u „Monthly Notices“ mesečnom listu engleskog Kraljevskog astronomskog društva,“ Teoriju proširene fotosfere zvezda“, koja se danas zove njegovim imenom.

  Srpsko Kozirjevljevo ogledalo napravio je inženjer Goran Marajanović, na osnovu ozvaničenih projekata koji se koriste u Rusiji. Ima spiralnu formu sa precizno definisanim parametrima, od aluminijumskog lima je i ima 2 procenta mangana.

 – Ogledalo je zapravo aparat koji harmonizuje suptilne energetske tokove – objašnjava inženjer Marjanović.- To je energija koju istočni narodi nazivaku či ili ki, to je prana ili, kako je naš Tesla nazivao, luminoferozni eter. Moderna nauka to naziva – torzičnim poljima i ona su uhvatljiva.

  . Tesla i Kozirjev radili su na veoma sličnom istraživanju. Obojica su istraživali suptilne energije, neelektromagnetske i negravitacione.

  Smatra se da baš takve energije vladaju u zakrivljen nim ogledalima, utičući svojom energijom na ljudsku svest koju proširuju.

  Mnogi ljudi koji su boravili u ogledalu imali su vizije, neobjašnjive slike ili iskustva koja u svom životu nisu doživeli. Većina se nakon boravka oseća stabilno, staloženo, smireno i u saglasju sa univerzumom ili Bogom, u zavisnosti da li su vernici.

PREDLAŽEMO

Najvažnija stvar u životu

    Kozirjevljevo ogledalo je u Rusiji patentirano za korekciju psihičkih stanja pošto je uočeno da posle boravka u njemu dolazi do snažnog psihičkog pražnjenja.

 U Kozirjevljevom ogledalu pravilo je da se boravi 40 minuta, kada se posvećujete mislima i energiji koju osećate kako struji oko vas i u vama. Ostavlja potpuno različite efekte. Dok jedni tvrde da je ono u mogućnosti da menja svest, da kreira percepciju, da pojačava mentalne i paranormalne sposobnosti, drugi dokumentuju da se osećaju bolje psihički i fizički.

 Lepši pol, opet, ne propušta priliku da naglasi kako spiralna ogledala imaju efekat i da zaustave starenje.

D.D.

bašta beograd biljke boje breza bubrezi crkva crna gora cvet dijabetes energija fitoterapeut hrana istorija jetra karcinom knez lazar kosa kozmetika koža krv lek lečenje manastir med more muzika nemanjići otrov pluća rak reuma slikar srbija srce travar tvrđava ulje vino voda voće zdravlje zglobovi čaj želudac

Vidi još: Kako zatvoriti svoje biopolje

oblakbeli

Postani član našeg kluba

Prijavi se za tekstove
oblakbeli.com