Karcinom je bolest koja ne bira ljude i nacije. Svako se protiv nje bori na svoj način a Japanci, recimo,kod svih vrsta kancera piju rastavić umesto vode.

Japanski narodni lekar Kacudžo Niši  ( 1884 – 1959)  koji je tokom svoje  bogate prakse osmilio sitem kojim svaki  čovek može da očuva svoje zdravlje, prikupio je  recepte kojima se tradicionalno  leče Japanci. Pojedine biljke koriste se i kod nas, druge ne. Ovo su  recepti popularni u japanskoj narodnoj tradiciji za koje se veruje da pomažu kod najteže bolesti.

karcinom i japan

Maslačak

 Kod tumora jetre: 1 kašičicu  korena i trave maslačka  preliti  čašom vrele vode. Procediti posle  jednog sata. Piti po 1/4 čaše, pola sata pre jela, 4 puta dnevno.

  Cvet heljde

 Kod bolesti krvi (leukemija) potreban je cvet heljde od koga se priprema odvar  na sledeči način: na 1 litar vrele vode ide 1 čaša suvih cvetova heljde. Ostaviti da odstoji pola sata i piti bez norme, što više – to bolje.

 Zeleni orasi

 Kod tumora i vodene bolesti nabaviti 27 zelenih oraha, iseći ih nožen na sitno i preliti s 1 l votke. Ostaviti tako da odstoji, dobro poklopljneo, 8 dana.  Procediti i piti po kašičicu, tri puta dnevno, pola sata pre jela.

zdravlje

Rastavić

Kod svih vrsta kancera piti čaj od rastavića neograničeno umesto vode.

 Kukuta

 Kukuta je jedino sredstvo koje smanjuje bolove kod raka  i deluje kao  jako sredstvo  za ublažavanje bolova. Ova izuzetno otrovna biljka,  po dr Nišiju, stimuliše  rad krvotvornih organa i zato je jako efikasna kod leukemije. Pošto je biljka izuzetno otrovna, treba  je piti postepeno. Tada se zdrave ćelije navikavaju na nju, a bolesne – ginu.

 Početkom juna nabrati  sveže cvetove kukute, isitniti ih i staviti u teglu  od 1,5 l, preliti votkom do vrha, dobro zatvoriti i ostaviti na hladno, tamno mesto 2 do 3 nedelje. Procediti i flašu staviti u frižider. Piti jednom dnevno, sat pre  jela i to tako što se počinje od 1 kapi na pola čaše vode. Svakog dana dodavati po jednu kap više, tako da četrdesetog dana popijete 40 kapi kukute.

Glina

 Lokalno, na mesto tumora, da bi se preko kože izvukli  produkti raspadanja tumora, stavljati obloge od gline ili od uparene ( ukuvane) mokraće do 1/3 obima. Oblog se drži najviše 2 sata, posle se zameni novim.

rastavić

 Borove iglice

 Uzeti 5 kašika mladih listova iglica četinara, preliti s pola litre aktivirane protijeve vode ( voda koja se  dva sata smrzava a zatim se izbaci led, pa se opet delimično zamrzne i opet se izbaci  ovoga puta voda koja se nije smrzla. Koristi se samo smrznuta voda. Dodati 3 kašike suvih plodova šipuraka i 2 kašike lukovine. Kad provri, kuvati na slaboj vatri 10 minuta. Ostaviti da odstoji  celu noć na toplom mestu. Piti pre jela po 100 grama. Iako je  je ovo piće bezbedno, ne preporučuje se korišćenje duže od 4 meseca, da se organizma ne bi navikao. Ovo sredstvo je izvanredno za likvidaciju toksina  koji stimulišu stvaranje tumora. 

Pasdren

 Dve kašike pasdrena i jednu kašiku kamilice izmešati. Uzeti 1 kašiku mešavine, preliti sa  čašom vrele vode i kuvati 3 minuta  na pari. Ostaviti da odstoji 40 minuta. Popiti odmah sve, najbolje pred spavanje.

O.B.

Vidi još: Kako doživeti stotu

oblakbeli

Postani član našeg kluba

Prijavi se za tekstove
oblakbeli.com