Hidrogen peroksid od 3 procenta je, prosto rečeno, čudo iz apoteke pred kojim ginu virusi, gljivice, bakterije, mikrobi. Čak i ćelije raka! Sve loše po naše zdravlje beži od hidrogena. Najobičnijeg troprocentnog  hidrogena iz apoteke, kako ga poznajemo, ili vodonik – peroksida  (H2O2) tečnog jedinjenja  vodonika i kiseonika. Hidrogen je efikasan i toliko jeftin da njegova kupovina neće optereti naš novčanik.

Doktor Ivan Pavlovič Neumivakin, doktor medicinskih nauka, autor više o 200 naučnih radova, ostavio je generacijama  u  nasleđe sistem lečenja među kojima je i lečeenje hidrogenom za koji je verovao da je najbolji.  Zahvaljujući  baš hidrogenu profesor Neumivakin, koji je po lekarima, kako je sam govorio, trebalo da umre  sa pedeset godina, napustio  je svet u  devedesetim.

–  Hidrogen, to je  čudo stvoreno za ljudsku dobrobit – govorio je.- A znate zašto?! Zato što je hidrogen napravljen u laboratoriji ali po ugledu na naš organizam.  Takođe, hidrogen stvara naš organizam. Kad naš imuni sistem ne bi stvarao hidrogen, mi bismo odavno umrli. Hidrogen stvara naš zdrav organizam, tačnije hidrogen peroksid  nastaje u našem crevnom traktu i ima ga sasvim dovoljno ako je naš crevni trakt zdrav i dobar, i  ako radi kao sat. U bolesnom  sistemu za varenje se ne stvara  hidrogen i tu nastaju problemi.

Poznato je da smrt dolazi iz creva.

Ovaj lekar  koji je osnvoao prvu bolnicu na svemirskom brodu i pomagao  kosmonautima da održe zdravlje, ostavio je brojne knjige i mnogo  pisanih zapisa sa njegovih poredavanja  koji se mogu naći na interenetu u kojima objašnjava osnove zdravlja, kao i mnoštvo saveta kako da se lečimo i kako da budemo zdravi bez lekova.

Njegova metoda lečenja  troprocentnim hidrogenom veoma je jednostavna.

  Neumivakin kaže:“ U svaku čašu vode koju pijete kapnite po 5 do 10 kapi hirogena. Popijte. Najbolje je da to radite  na prazan stomak ili dva sata posle jela.   Možete da počnete sa jednom ili dve kapi, pa da idete do 20, a možete da  kapnete svaki puta kad pijete. Od viška vam ništa neće biti. Važno je samo da  pravite pauze.

Ali, šta zapravo leči hidrogen? I kako on pomaže?

Profesor Neumivakin koji je do kraja života uzimao  troprocentni hidrogen rastvoren u vodi, kaže:

“ Leči i muške i ženske probleme. Aterosklerozu. Sve što  utiče na rad mozga. Hidrogen čisti organizam. Iz želuca on ide u mozak i čisti krvne sudove mozga.

Čisti jetru, utiče na rad pankreasa, na crevni trakt…U stvari, lakše mi je da vam kažem  kada ne smete da upotrebljavate hidrogen. Samo u slučaju hemofilije. Za sve ostale bolesti hidrogen je zakon – rekao je na jednom predavanju profesor Ivan Pavlovič Neumivakin.

Igor Marić

bašta beograd biljke boje breza bubrezi crkva crna gora cvet dijabetes energija fitoterapeut hrana istorija jetra karcinom knez lazar kopriva koren kosa kozmetika koža krompir krv lek lečenje manastir med more nemanjići otrov pluća rak reuma slikar srbija srce travar ulje umetnost vino voda zdravlje zglobovi želudac

Prijavi se za tekstove
oblakbeli.com
oblakbeli

Postani član našeg kluba