dr rada prelević

Piše: dr Rada Prelević

Energija ćelija koja je  generisana u mitohondrijama  može da se iskoristi u borbi protiv starenja i bolesti.

Čak 90 odsto telesne energije stvaraju ćelijske organele mitohondrije. To je ogroman  energetski potencijal koji organele stvaraju transformišući hranu koju jedemo i kiseoik iz vazduha koji udišemo u električni potencijal koji pokreće sve procese u živim ćelijama. Taj proces pokreće formiranje svih ćelijskih struktura i ćelijsku membranu, izgradnju strukturalnih proteina koji ćeliju održavaju u životu i regenerišu je. Takodje, važan je za stvaranje odbrambenih proteinskih lanaca, takozvanih imunoglobulina, koji su osnova imuniteta i odbrane organizma od bolesti.  Za reparaciju i replikaciju oštećenih segmenata DNA sa promenama na strukturama genetskih obrazaca koje nosimo kao nasledne zapise u našoj DNA.

Energetski potencijal u ćeliji je oko 0.2 volta. Ako uzmemo u obzir sve ćelije tela, onda je ta energija ćelija u svakom humanom organizmu ekvivalentna približno “energiji munje”.

Naučnici već više od 50 godina proučavaju mitohondrije, ćelijske “laboratorije” i njihov DNA. Znajući činjenicu da različiti organi u našem telu direktno zavise od mitohondrijalne produkcije energije, što ima direktan efekat na naš imunitet, izmedju ostalog, to je svakako od prioriteta kada pratimo trenutno stanje visokog angažovanja našeg odbrambenog, imunološkog sistema u zaštiti od virusnih epidemija.

Ovakav pristup prepoznavanja bolesti, izmenjenog stanja organizma ili pojedinih organa, predstavlja potencijalnu mogućnost za lečenje i izlečenje novim tehnologijama. Naučni pristup posmatranju DNA je možda “karika koja nedostaje”u ranom otkrivanju ćelijskih poremećaja i bolesti u celini.

Mitohondrijalna disfunkcija je u osnovi etiologije najčešćih bolesti, najčešćih infekcija uključujući i stanja u vreme viremije ili virusne infekcije, ali i procesa starenja organizma. Naučnici smatraju, a u praksi mi to potvrdjujemo, da je tu ključ ranog prepoznavanja bolesti, njenog energetskog odstupanja kao posledica parcijalnih mutacija M-DNA.

Terapijski efekat energetskog balansiranja i mogućnost inverzije, vraćanja u prvobitno stanje, suština je programa energetskih intervencija koji se primanjuje u slučaju e-lybra biorezonantne terapije. Možemo, na primer, pogledati kako se dijagnostikuje i leči hronična glavobolja, ili razni oblici migrene. Osoba sa ovakvim tegobama može da potraži savet neurloga, može da pregleda unutrašnju strukturu lobanje i mozga, i da odgovor bude negativan. Da nema nikakvih anomalija na tim strukturama i organima. U tom slučaju glavobolja je posledica sistemskog energetskog poremećaja koja može da ima, ako se dugo godina ponavlja, izmenjene funkcionalne promene neurona i glija ćelija centralnog nervnog sistema, što ne daje promene koje se mogu zabeležiti uobičajenim medicinskim dijagnostičkim procedurama.

Takodje, mnogi simptomi prisutne viremije u organizmu koji se detektuju kao energetski poremećaji se mogu otkloniti programima energetskog balansiranja, koji se apliciraju za vreme trajanja tretmana u ordinaciji, ali isto tako se mogu raditi daljinske terapije, ponavljane u kraćim vremenskim intervalima uz primenu detektora koji su u sklopu sistema biorezonantne teraije. Program koji je specifičan za trenutno aktuelnu viremiju corona virusom SARS COVID 19 je pokazao veoma dobre rezultate kod naših redovnih paijenata.

Takodje, mnoge druge bolesti i poremećaji se mogu veoma uspešno lečiti primenom biorezonantne terapije e-lybra sistemom.

Vidi još: Kovid 19, da li je prošao, šta nas čeka

beograd biljke boje breza bubrezi crkva crna gora cvet depresija dijabetes energija hrana istorija jetra karcinom knez lazar kopriva koren kosa koža krv lek lečenje limun manastir med more muzika muškarci nemanjići otrov pluća reuma slikar slikarka srbija srce travar ulje umetnost vino voda zdravlje zglobovi želudac

Dobrodošli u klub naših čitalaca.
oblakbeli.com