dr rada prelević kvantna medicina
Piše: Dr Rada Prelević, ordinacija Quantum One

 

Ovo je medicina budućnosti. Ako ste ovde, zakoračili ste u budućnost.

Zasigurno vam je poznato da konvencionalnom medicinom može ponekad biti veoma teško lečiti izvesne bolesti, posebno hronična stanja i  alergije. Svi smo iskusili situacije kada se naša bolest ponovo vraća i, jednostavno, verujemo da sa time moramo živeti do kraja života. Uporne glavobolje, neprekidni, tajanstveni umori, bol u ledjima i slično, za mnoge su noćna mora. Nije nam drago, tražimo rešenja, kucamo na mnoga vrata…Obeshrabreni možda odustajemo. Uporni, ipak, zakucaju na prava vrata.

To su vrata koja gledaju u bućnost, uvek u skladu sa novim dobom. Na njima piše: kvantna medicina.

Dobrodošli u budućnost.

Kvantna medicina ima, između ostalog, cilj da pomogne ljudskoj rasi da se otkrije ono što je nevidljivo, da sazna odakle i zbog čega problem dolazi i da ga otkloni.

  Medicina 21. veka, koju su s pravom nazvali medicina budućnosti, može u potpunosti i brzo da izleči izmenjeno stanje zdravlja, koristeći ogromno iskustvo konvencionalne zapadne medicine, biorezonantne i tradicionalne kineske medicine. 

  Lek koji deluje na jednu osobu ne mora da deluje na drugu. Kvantna medicina leči pojedinca, osobu sa svim njenim karakteristikama! Svi programi lečenja koje ima kvantna medicina prilagođavaju se čoveku kao jedinstvenom biću, njegovim unutrašnjim problemima i parametrima.

Holistički pristup koji imamo je dobitna kombinacija u korist čoveka. Mi ne lečimo samo simptome već se umesto toga fokusiramo na lečenje korenitih uzroka medicinskog poremećaja kako bismo postigli dugotrajno rešenje.

  Jednostavno rečeno, kada znamo šta lečimo, to onda i izlečimo. To je razlog  zbog koga imamo tako uspešne rezultate u lečenju, posebno u lečenju hroničnih bolesti.

  Kvantna medicina koja sagledava na stotine hiljada parametara unutar organizma, leči ljude bez lekova!

  To je toliko fantastično, da može da se meri sa najvećim otkrićima u istoriji čovečanstva, sa pronalaskom točka ili vatre, recimo.

  Zvanična medicina leči lekovima koji ostavljaju posledice po organizam, oštećenja na mnogim organima i funkcijama. Kvantna medicina ili medicina budućnosti leči bez ikakvih posledica.

  Nije teško izabrati. Treba samo malo razmisliti.

medicina budućnosti

Vidi još:Zašto ne treba raditi loše stvari

close

Prijavi se za tekstove u sanduče

Anri Ruso

Uvek možeš da se odjaviš

Prijavi se za tekstove u tvoje sanduče

Anri Ruso
Ko čita-lepše živi

Uvek možeš da se odjaviš