Postoje više načina da se zaštitimo od štetnog zračenja mobilnih telefona a doktor radiestezije savetuje jedan neobičan i delotvoran način. Ako vam iz nekog razloga ne idu tradicionalni načini zaštite od zračenja iz mobilnog telefona kao štoi su im korišćenje slušalica, udaljavanje aparata od uha dok se uspostavlja veza, držanje mobilnog u torbi, a ne uz telo- poslušajte ruskog doktora radiestezije Jurija Rjazanjeca.

On kaže: Sve je jednostavno – stavite u mobilni dodekaedar.

Dodekaedar smanjuje štetno zračenje  mobilnih telefona. Ovo geometrijsko telo, od davnina je bilo popularno, posebno pošto ga je Platon svrstao u svojih pet geometrijskih tela koja imaju blagotvoran uticaj na ljudski organizam.

Dodekaedar je mističan i moćan i deluje na nas svojim idejom oblika.

  Na malom parčetu papira, predlaže ovaj ruski doktor, nacrtajte mali dodekaedar a zatim to parče papira stavite u mobilni telefon i to tako da  geometrijsko telo prislonite na bateriju.

 -Na taj način – kaže ovaj doktor radiestezije- ja sam eliminisao negativni uticaj torzionih polja na organizam sto posto. Stavio sam crtež dodekaedra na svoj TV, na kompjuter i na mobilni i zračenje je prema mojim merenjima bilo – nula.

  Veliku zaslugu za ovo otkriće  doktor Rjazanjec pripisuje  knjigama akademika Ljudmile Grigorijevne Pučko, osnivača Mnogomerne medicine, zahvaljujući kojima je došao do ovog otkrića.

O.B.

Vidi još…

Prijavi se za besplatne tekstove

oblakbeli.com

Prijavi se za besplatne tekstove

oblakbeli.com

Ne šaljemo neželjenu poštu. Uvek možeš da se odjaviš.