Čudo iz apoteke pred kojim ginu virusi, gljivice, bakterije, mikrobi. Čak i ćelije raka! Sve beži od hidrogena . Najobičnijeg troprocentnog  hidrogena iz apoteke.

Doktor Ivan Pavlovič Neumivakin, doktor medicinskih nauka, autor više o 200 naučnih radova, ostavio je generacijama  u  nasleđe sistem lečenja u koji je verovao da je najbolji.  Zahvaljujući  baš hidrogenu profesor Neumivakin koji po lekarima trebalo da umre  sa pedeset godina, napustio  je svet u  devedesetim.

–  Hidrogen, to je  čudo – govorio je.- On je napravljen u laboratoriji ali po ugledu na naš organizam.  Njega  stvara naš organizam. Kad naš imuni sistem ne bi stvarao hidrogen, mi bismo odavno umrli.

 Stvara ga zdrav organizam, tačnije hidrogen peroksid  nastaje u našem crevnom traktu  koji je zdrav i dobar, i  koji radi kao sat.U bolesnom  sistemu za varenje se ne stvara  hidrogen i tu nastaju problemi.

Ovaj lekar  koji je osnvoao prvu bolnicu na svemirskom brodu i pomagao  kosmonautima da održe zdravlje, ostavio je brojne knjige i mnogo je  pisanih zapisa sa njegovih poredavanja  koji se mogu naći na interenetu u kojima objašnjava osnove zdravlja.  I savetuje lju8de klako da se leče i budu zdravi bez lekova.

  Njegova metoda lečenja  troprocentnim hidrogenom veoma je jednostavna.

 Eumivakin kaže: U svaku čašu vode koju pijete kapnite po 5 do 10 kapi hirogena. Popijte. Najbolje je da to radite  na prazan stomak ili dva sata posle jela.   Možete d apočnete sa jednom ilio dve kapi pa da idete do 20, a možete da  kapnete svaki puta kad pijete. Od viška vam ništa neće biti. Važn je samo da  pravite pauze.

 Šta leči hidrogen? I kako on pomaže. Profesor Neumivakin koji je do kraja života uzimao  troprocentni hidrogen rastvoren u vodi, kaže:

–  Muške i ženske probleme. Aterosklerozu. Sve što  utiče na rad mozga. Hidrogen čisti organizam. Iz želuca on ide u mozak i čisti krvne sudove mozga.

Čisti jetru, utiče na rad pankreasa, na crevni trkt…U stvari, lakše mi je da vam kažem  kada ne smete da upotrebljavate hidrogen. Samo u slučaju hemofilije. Za sve ostale bolesti hidrogen je zakon – rekao je na jednom predavanju profesor.

O.B.

Vidi još : Lek profesora Mermerskog

afrodizijak bakterije biljke boje bolest breza bubrezi crkva crna gora cvet depresija dijabetes dinastija drvo energija fitoterapeut hrana jetra karcinom koža lek lepota lečenje limun manastir med mikroorganizmi more muškarci nemanjići pluća potencija rak reuma slikar slikarka so srce travar ulje umetnost uskrs vino voda zdravlje

Prijavi se za besplatne tekstove

žena u džuingli

close
Prijavi se za besplatne tekstove
San

Ko čita, lepše živi