Čudo iz apoteke pred kojim ginu virusi, gljivice, bakterije, mikrobi. Čak i ćelije raka! Sve beži od hidrogena . Najobičnijeg troprocentnog  hidrogena iz apoteke.

Doktor Ivan Pavlovič Neumivakin, doktor medicinskih nauka, autor više o 200 naučnih radova, ostavio je generacijama  u  nasleđe sistem lečenja u koji je verovao da je najbolji.  Zahvaljujući  baš hidrogenu profesor Neumivakin koji po lekarima trebalo da umre  sa pedeset godina, napustio  je svet u  devedesetim.

–  Hidrogen, to je  čudo – govorio je.- On je napravljen u laboratoriji ali po ugledu na naš organizam.  Njega  stvara naš organizam. Kad naš imuni sistem ne bi stvarao hidrogen, mi bismo odavno umrli.

 Stvara ga zdrav organizam, tačnije hidrogen peroksid  nastaje u našem crevnom traktu  koji je zdrav i dobar, i  koji radi kao sat.U bolesnom  sistemu za varenje se ne stvara  hidrogen i tu nastaju problemi.

Ovaj lekar  koji je osnvoao prvu bolnicu na svemirskom brodu i pomagao  kosmonautima da održe zdravlje, ostavio je brojne knjige i mnogo je  pisanih zapisa sa njegovih poredavanja  koji se mogu naći na interenetu u kojima objašnjava osnove zdravlja.  I savetuje lju8de klako da se leče i budu zdravi bez lekova.

  Njegova metoda lečenja  troprocentnim hidrogenom veoma je jednostavna.

 Eumivakin kaže: U svaku čašu vode koju pijete kapnite po 5 do 10 kapi hirogena. Popijte. Najbolje je da to radite  na prazan stomak ili dva sata posle jela.   Možete d apočnete sa jednom ilio dve kapi pa da idete do 20, a možete da  kapnete svaki puta kad pijete. Od viška vam ništa neće biti. Važn je samo da  pravite pauze.

 Šta leči hidrogen? I kako on pomaže. Profesor Neumivakin koji je do kraja života uzimao  troprocentni hidrogen rastvoren u vodi, kaže:

–  Muške i ženske probleme. Aterosklerozu. Sve što  utiče na rad mozga. Hidrogen čisti organizam. Iz želuca on ide u mozak i čisti krvne sudove mozga.

Čisti jetru, utiče na rad pankreasa, na crevni trkt…U stvari, lakše mi je da vam kažem  kada ne smete da upotrebljavate hidrogen. Samo u slučaju hemofilije. Za sve ostale bolesti hidrogen je zakon – rekao je na jednom predavanju profesor.

O.B.

close

Prijavi se za tekstove u sanduče

Anri Ruso

Uvek možeš da se odjaviš

Prijavi se za tekstove u tvoje sanduče

Anri Ruso
Ko čita-lepše živi

Uvek možeš da se odjaviš