Ćilibarska kiselina je toliko moćna stvar, da sa njom živiš kako hoćeš i koiko hoćeš. Uloga ćilibarske ili jantarne kiseline za dobrobit zdravlja je – nesaglediva. I prilično malo poznata.

Ako se uzima pravilno, ćilibarska kiselina  može čoveku da olakša život i omogućiti mu da bude  zdrav, imunološki jak, poletan i lep – jer  čini fantastične stvari i za kožu. 

ćilibarska kiselina

Ćilibarska kiselina je spas za mnoge bolesne od tumora kojima umnogome ovaj prah  olakšava život.

Marija N. Kondrašova, doktor bioloških nauka  i autor knjige „ Terapijsko  delovanje ćilibarske kiseline“ navodi niz terapijskih dobrobiti ove supstance koje ja neverovatno korisna za ljude, životinje i biljke koje od nje brže rastu.

 Pročitajte još: Koje jeftino sredstvo može da vas spasi od svih virusa pa i od korone

 Moćna je kod  bolesti srca,vaskularnih grčeva,  ateroskleroze, alergija. Upotreba jantarne kiseline smanjuje proizvodnju prirodnog histamina. Stimuliše mozak (poboljšava snabdevanje kiseonikom). Može da izleči dijabetes tipa II, da smanji telesnu težinu.

ćilibar ili jantar

Ovaj čudotvorni prah koga još nazivaju sukcinska i dikarboksilna kiselina, u stvari  je prirodni jantar pretvoren u prah.  Kiseo je i  podseća na limunsku kiselinu. Kod nas može da se nabavi u  poljoprivrednim apotekama jer se koristi za ubrzani rast biljaka. U Rusiji se kupuju bez lekarskog recepta u apotekama. Ima ga u prahu ili u tabletama.

Dosta je popularan. Ljudi koji ga koriste veruju da im produžava život, da je najsnažniji lek protiv starosti i da sa moćnim prahom ćilibarske kiseline mogu da požive duže od proseka.

Ćilibarska kiselina jača od umora

Mnogo je situacija u kojima se koristi ćilibarska kiselina. Možda je najefikasnija kod generalne slabosti organizma kada ovaj prah čini čuda i diže čoveka bukvalno iz kreveta na noge, dajući mu energiju. Jantarna kiselina unosi neki elan i radost, pa je rado korišćerna u takvim situacijama.

 Kod hroničnog umora – ona je čudotvorac, kao i kod spoljne upotrebe, u dermatološke svrhe kada   koža postaje čista i  jedra.

Nestaju sve nepravilnosti, pa čak i dermatitis.

  U doba korone  je ova kiselina postala super aktuelna jer je poznato njeno svojstvo da ubrzava  imunitet. Koristila se kao glavni borac za suzbijanje  SARS-a.

 Ono što retko koje prirodno sredstvo može da učini za mozak, to čini jantarna kiselina.  Ruski lekari preporučuju je za sve cirkulacijske poremećaje u mozgu.

U ruskoj tradiciji jantarna kiselina se koristi za vraćanje pamćenja, zatim otklanja glavobolje uzrokovane nedostatkom kiseonika. Ima  značajano mesto u lečenju mamurluka. Rusi kažu da vodka može biti koliko hoćeš jaka, ako u kući imaš jantarne kiseline, ništa ti ne može.

Ona normalizuje metaboličke procese, smanjuje  koncentraciju glukoze u krvi, normalizije aktivnost štitne žlezde. S ovim živiš kako hoćeš i koliko hoćeš, a ti – kako hoćeš.

O.B.

Vidi još: Koren moćan kao grom

Za porudžbine kliknite ovde
close

Prijavi se za tekstove u sanduče

Anri Ruso

Uvek možeš da se odjaviš

Prijavi se za tekstove u tvoje sanduče

Anri Ruso
Ko čita-lepše živi

Uvek možeš da se odjaviš