Ruski travar Farid Halilaev ima recept protiv  osteohondroze, artroze i bolesti koštanog sistema, za koji tvrdi da nema kome nije pomogao.  To je lek od dobrog starog oraha.

  Potrebni su mladi orasi. To znači da ovaj recept može da se priprema samo na proleće, kasa mladi orasi počnu da se formiraju.  Puna šolja mladih oraha se samelje i stavi u  pola litra vodke( ili alkohola). Tegla se odloži na hladno mesto gde stoji 12 dana, povremeno  se izmućka ili protrese.

 Kada se izmešaju orasi i alkohol i jedno od drugog pokupe najbolja svojstva u čudesnoj sinergiji, sve se lepo procedi i koristiti na sledeći način:

Uzeti 1 kašiku tinkture i pomešati je sa  čašom vruće vode. Piti 20 minuta pre jela, tri puta dnevno, mesec dana.

– Posle toga – veli Farid Halilaev – nema kosti koja će da boli. Bolesti koštanog sistema odnosi ova tinktura.

Tinktura od oraha ima snagu da oporavlja kosti i vidari u Rusiji jer veoma često preporučuju ljudima koji imaju probleme sa bolestima koštanog sistema. Uz to, ona je prava riznica minetrala, vitamina C i naravno joda, pa pomaže i u drugim oblastima.

I.Perić

bašta beograd biljke boje breza bubrezi crkva crna gora cvet dijabetes energija fitoterapeut hrana istorija jetra karcinom knez lazar kopriva kosa koža krv lek lečenje manastir med more nemanjići otrov pluća rak reuma slikar srbija srce travar tvrđava ulje umetnost vino voda voće zdravlje zglobovi čaj želudac

oblakbeli

Postani član našeg kluba

Prijavi se za tekstove
oblakbeli.com