Bol u zglobovima može vrlo lako da se reši. Ovo tvrdi Genadij Petrovič Malahov, ruski stručnjak narodne medicine koji je u više od 60 knjiga predstavio kako lečiti 200 najrasprostranjenijih oboljenja. On kaže da nas zglobovi i kosti bole zato što se vremenom u njima nakupe kalcifikati soli koje bi trebalo izbaciti.

bol u zglobovima

Malahov navodi recept za čišćenje soli iz organizma koji je veoma jednostavan. Bol u zglobovima i kostima nestaje pred najobičnijim lovorom. Mirišljavi začin koji ima svaka domaćica u kuhinji, i koji raste na primorju, u toplim krajevima ( ne zaboraviti da se ubere kada se ide na more) jedini je i glavni borac u borbi protiv problema sa zglobovima i kostima. Ovu kuru lečenja bi, međutim, trebalo sprovesiti, po mogućstvu, nakon čišćenja debelog creva (vodom i soli ili uobičajenim klistirom). Svakako, efekta ima i bez toga.

Priprema se jednostavno:
Uveče, u 3 dl ključale vode spustiti 5 g lovorovog lišća koje je najbolje isitniti. Kuvati pet minuta, skinuti sa šporeta i staviti da odstoji (može i u termos ) celu noć. Sutradan procediti i piti – po malo, u malim gutljajima tokom celog dana. Nikako ne ispiti ceo rastvor odjednom, jer može izazvati komplikacije i krvarenje.

lovor za zglobove


Tri noći zaredom praviti rastvor od lovora i piti tri dana. Posle pauze od sedam dana kura se može ponoviti. Za hronične bolesti zglobova i kostiju rastvor piti pet dana.
Tokom sporovođenja kure sa lovorom, nemojte se uplašiti ako primetite da vam je mokraća crvena i da često mokrite. To je uobičajeno, navodi Geadij Petrovič Malahov, budući da soli u organizmu počinju intenzivno da se rastvaraju i tako nadražuju mokraćnu bešiku.


Ako budete dosledni, posle dve nedelje, prestaće da vas bole zglobovi i kosti i videćete da je ceo koštani sistem postao pokretljiviji. To znači da je lečenje lovorom uspelo. Ako osećate i dalje bolove – ponovite kuru.Delotovorno je sto posto, i jednostavan je lek iz prirode.

O.B.

vidi još: Kako očistiti žuč

Dobrodošli u klub naših čitalaca.
oblakbeli.com