Ruska tajna mladosti u tri sastojka dovoljno moćna da mogu da „skinu“ 20 godina. Brzo je relativna stvar, u ovom slučaju, jer se kaže da kura podmlađivanja ovim sastojcima traje dva puta godišnje po 45 dana.

Nije mnogo ako se zna da su magični sastojci ujedno i veoma obični i ukusni. Tri sastojka koja svaka domaćica ima u kuhinji, omogućuju nam  podmlađivanje a to su: med, limun i maslinovo ulje.

   Ali uporedo  sa receptom koji donosi mladost organizma i spolja i iznutra, jeste, po ovom receptu, obavezna upotreba čaja od korena đumbira – svakodnevno, dok traje kura.

ruski recept mladosti

 Potrebno je:

100 ml limunovog soka

200 g meda

50 ml maslinovog ulja ( hladno ceđenog)

 Sve ovo dobro izmešati i ostaviti u staklenoj posudi. Uzimati   tri puta dnevno, petnaest minuta  pre jela.

  Kuru podmlađivanja. kako kaže ova ruska tajna mladosti, trebalo bi sprovoditi dva puta godišnje. Na proleće i na jesen, kada se inače čisti organizam. Najbolje u martu i oktobru. Kura traje  45 i oni koji su probali ovaj eliksir mladosti, potvrđuju njegov  naziv koji deluje prilično pretenciozno.

 Trebalo bi biti uporan. Rezultati će se sam pokazati. Eliksir deluje na organizam krepeći ga, očvršćujući  njegove vene i kapilare, i spolja, dajući koži zategnut izgled.

 Rusi kažu, probaj, nemaš šta da izgubiš. Sve to ionako imaš u kuhinji. Samo sjedini i sastojke i budi uporan.

O.B.

Vidi još… Kako su Egipćanke operaisale grudi

Prijavi se za besplatne tekstove

oblakbeli.com

Uvek možeš da se odjaviš. Ne šaljemo neželjenu poštu.

close

Prijavi se za besplatne tekstove

oblakbeli.com